Universal's History





*1st place in urban dance competition(taiping)

*1st place in urban dance competiton(penang) 3 times.

*2nd place in bboy battle competition(tanjung bunga)

*2nd place in summer dance compettion(sunway)

*2nd place in urban dance competition(B.J)

*2nd place in dance competition (autocity)

*3th place in bboy battle competition(nothern tower)

*3th place in es-magazine bboy battle competition(autocity)

*backup artist -MC Mahadhir (urban method)

*backup artist -Ahli Fiqir (Momentum)
We Watch...
We Learn...
We Earn...
We Rules...

There was an error in this gadget

Wednesday, August 3, 2011

Terpaksa Slow Down...Leader Sambung Study... ^.^





It's ok kwn2...aku blaja kat kl ni demi masa depan aku sendiri...korang pun ada masa sendiri... itu semua korang sendri yg tentukan... "but" aku still active nari walaupun aku jauh dari teamate aku.. aku harap korang pun sama jgk... jgn stop hobi kita ni... walaupun org pandang remeh kat penari mcm kita ni... tapi kita dah berjaya buktikn yg penari jalanan mcm kita ni bkn teruk.. walaupun aku byk masalah... awek pun tggal aku... mgkin smua tu ada hikmah... aku rasa semangat setiakwn tu lg buat aku puas ati... aku teringin kita nari mcm dlu2.. tiap2 minggu showcase kat sunway carnival walaupun payment dia xbrapa mahal...tapi rasa puas..sebab semua org ada smangat...ada yg time tengah keja pun lari kejap utk dance pastu masuk keja balik...hahaha... aku harap korang xlupakn trus la minat korang ni...sebab korang tengok aku mcm rilex je tp aku tetap nari...sebab tu mmg hobi aku...harap2 korang pun pkir cam aku jgk la... hehehe ok la... aku dah lama xupdate blog ni... apa2 pun korang jaga diri elok2.... kita dah mcm 1 family dah... universal family... =)


adios~ Aren Joe'Hans........













UniversRawk!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...